logo-mini

Bronze

BRONZE opsætning af WordPress hjemmeside – vi gør det meste!

Vil du gerne have din egen hjemmeside? Vi foreslår, at du får opsat WordPress-hjemmeside, som er et super nem at vedligeholde. Vi laver forarbejdet og lærer dig, hvordan du selv kommer videre, så du kan opdatere og vedligeholde din hjemmeside, når du har behov for det. Du skal bare have købt eller lagt dit domæne hos en udbyder, der understøtter WordPress (f.eks. UnoEuro) – vi hjælper dig gerne. BRONZE opsætning af WordPress hjemmeside er – kort sagt – for dig, der ved, hvad din hjemmeside skal udtrykke og indeholde (farver, grafik og tekst), men ikke har tid til at sætte den op.

DU FÅR FØLGENDE:

Udvælgelse af WordPress skabelon:

Ud fra dine ønsker og behov finder vi en WordPress skabelon. Vi installerer og implementerer skabelonen på din side for dig.

Opsætning af grundsider:

Vi sætter grundsider og menu op på din hjemmeside efter et sitemap (en oversigt over menustrukturen på siden), du udarbejder under vejledning af os. Vi installerer og indstiller de plugins (små ekstra funktioner, som f.eks. tilmeldingsblanketter, SEO osv.), du har behov for.

Indhold på dine sider:

Du fylder selv indhold på dine sider.

1 times WordPress introduktion, hvor du lærer at opdatere og vedligeholde din hjemmeside:

Vi lærer dig, hvordan du indsætter tekster og billeder på dine sider. Hvordan du opdaterer din menu og vedligeholder din blog. Herfra er det bare at komme i gang med at fylde indhold på din nye hjemmeside – det er RET nemt, når siden først er sat op!

14 dages Skype / e-mail-support:

Vi står gerne til disposition de første 14 dage på Skype eller e-mail, HVIS du skulle støde på et problem med vedligeholdelse af din nye hjemmeside.

Du leverer selv:

tekst, billeder og grafik til siden og betaler selv for WordPress-skabelon, web-hotel og eventuelle plug-ins. Prisen er inklusiv 1 korrekturgang. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos os. Skal den foregå hos dig, faktureres du for kørsel efter statens takster. Efter siden er leveret færdig til dig, er det naturligvis dit ansvar at vedligeholde den, herunder plugins, backups mv.

Pris: kr. 14.600,-

Alle priser er excl. moms og eventuelle rejseomkostninger.

Prisen er baseret på en forside med slideshow samt 4 undersider. Har du andre ønsker, så regner vi gerne en pris ud til dig.

Er du i tvivl om din grafiske stil? Så tjek vores SØLV opsætning af WordPress hjemmeside!

BRONZE-opsætningen, kort fortalt:

  • Vi mødes og afklarer dine behov og ønsker.

  • Vi udvælger en passende WordPress skabelon.

  • Vi opsætter menustruktur og grundsider.

  • Vi tilretter siden efter din korrektur.
  • Du fylder selv indhold på (tekst, billeder mv.)

  • Du undervises 1 time i at vedligeholde siden.

  • Siden er nu køreklar, hvorefter du får 14 dages E-mail / Skype support.

BRONZE-opsætningen for dig, der ønsker en professionel hjemmeside, som du sagtens selv kan vedligeholde, men ikke har tid, lyst, mulighed eller de nødvendige kompetencer til at sætte den op og få den til at køre. Du ved godt, hvor du vil hen, hvad du vil udtrykke og hvilke farver, du vil bruge hertil – du har måske oveni købet allerede en grafisk profil og et logo …

Hvad er WordPress?

WordPress er et gratis system, du kan bruge til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside med. Det er meget brugervenligt og det er nemt for dig at opdatere din egen hjemmeside.

WordPress arbejder efter skabeloner (Themes). At sætte en WordPress skabelon op kan tage rigtig lang tid. Fra du køber en fed skabelon, der lige nøjagtigt har de features og det udseende du kan lide, til den faktisk er sat op, er der et stykke vej. Demo-versionen af en skabelon er blot et udtryk for muligheder i skabelonen, den ser IKKE sådan ud, når du installerer den …

… DERIMOD er det at vedligeholde en WordPress side med tekst og billeder MEGET brugervenligt og nemt, med et fantastisk resultat. Det er derfor vi bruger WordPress i vores hjemmeside-løsninger

Skriv til Grafisk Førstehjælp