logo-mini

Guld

GULD-opsætning af WordPress hjemmeside – vi gør alt – og lidt til …

Har du egen virksomhed, eller er du på vej til at få det, og mangler både en professionel hjemmeside, et logo og et visitkort? Og vil du gerne sikre, at dit grafiske udtryk underbygger dine kerneydelser og får din virksomhed til at fremstå professionelt med en rød tråd gennem det grafiske udtryk?

Vi hjælper dig. Vi foreslår, at du får opsat WordPress-hjemmeside, som er et super nem at vedligeholde. Vi laver alt forarbejdet og lærer dig, hvordan du selv kommer videre, så du kan opdatere og vedligeholde din hjemmeside, når du har behov for det. Du skal bare have købt eller lagt dit domæne hos en udbyder, der understøtter WordPress (f.eks. UnoEuro) – vi hjælper dig gerne. Men allerførst udarbejder vi – ud fra det, du gerne vil udtrykke – et logo og en mini-designmanual, så farver og fonte er på plads, både til hjemmesiden men også til dine fremtidige grafiske udgivelser. Vi laver også dit visitkort, der stadig er enormt vigtigt i de situationer, hvor du ikke er ”digital”. Kort sagt – hele pakken. Så skal du bare koncentrere dig om din virksomhed og det, du er bedst til!

DU FÅR FØLGENDE:
Afklarende møde:

Vi holder et indledende og afklarende møde af max. en times 1 times varighed, hvor vi sporer os ind på, hvad din hjemmeside skal kunne og hvad du gerne vil udtrykke. På dette møde skal du fortælle os, hvad du ønsker, siden skal indeholde, så vi kan arbejde på et sitemap (en oversigt over menustrukturen på siden).

Udarbejdelse af Grafisk koncept – mini design manual:

Vi finder frem til det grafiske udtryk, din hjemmeside skal have – heriblandt brug af farver, fonte og stemning – mini design manual.

Udarbejdelse af logo:

Ud fra det grafiske udtryk, vi har fundet frem til i mini design manualen, udarbejder vi et logo til dig, der udtrykker kernen af din virksomhed.

Visitkort:

Vi udarbejder en grundskabelon med visitkort til din virksomhed, så der er en rød tråd i dit grafiske design, som du naturligvis modtager i InDesign format. Derudover laver vi ét visitkort klar til tryk, som du modtager som trykklar pdf.

Udvælgelse af WordPress skabelon:

Ud fra dine ønsker finder vi en WordPress skabelon, der passer til dit grafiske koncept. Vi installerer og implementerer skabelonen på din side for dig.

Opdateringsmøde:

Enten mødes vi hos os eller over f.eks. Skype, hvor vi præsenterer den grafiske profil, logo, visitkort samt den WordPress skabelon, vi har valgt. Kort sagt, det grafiske koncept. Så får du lige et par dage til at vænne dig til udtrykket og mærke efter i maven. Herefter retter vi de ting til, der måtte være, og går i gang med hjemmesiden.

Opsætning af grundsider:

Vi sætter grundsider og menu op på din hjemmeside efter et sitemap (en oversigt over menustrukturen på siden), du udarbejder under vejledning af os. Vi installerer og indstiller de plugins (små ekstra funktioner, som f.eks. tilmeldingsblanketter, SEO osv.), du har behov for.

Indhold på dine sider:

Vi fylder dit indhold på siderne og tilretter billeder og grafik, så de passer i størrelsen til siden. Du leverer klar tekst, grafik og billeder til os. Siden leveres køreklar til dig.

Let korrekturlæsning af dine tekster:

Vi læser de tekster igennem, du sender os, for at sikre, at der ikke er grammatiske -, stave- eller slåfejl.

Afsluttende møde:

Enten mødes vi hos os eller over f.eks. Skype af max. 1 times varighed, når siden ligger klar til 2. korrektur og får de sidste rettelser på plads.

1 times WordPress introduktion, hvor du lærer at opdatere og vedligeholde din hjemmeside:

Vi lærer dig, hvordan du indsætter tekster og billeder på dine sider. Hvordan du opdaterer din menu og vedligeholder din blog. Herfra er det bare at komme i gang med at fylde indhold på din nye hjemmeside – det er RET nemt, når siden først er sat op!

1 times SEO introduktion, hvor du lærer lidt om SEO optimering af dine side:

Her lærer vi dig, hvordan du bruger søgemaskineoptimering og statistikker på din hjemmeside. Efter dette er du helt klar til selv at fylde indhold på din side løbende. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos os. Skal den foregå hos dig, faktureres du for kørsel efter statens takster.

14 dages Skype / e-mail-support:

Vi står gerne til disposition de første 14 dage på Skype eller e-mail, HVIS du skulle støde på et problem med vedligeholdelse af din nye hjemmeside.

Du leverer selv:

tekst, billeder og grafik til siden og betaler selv for WordPress-skabelon, web-hotel og eventuelle plug-ins. Prisen er inklusiv 1 korrekturgang. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos os. Skal den foregå hos dig, faktureres du for kørsel efter statens takster. Efter siden er leveret færdig til dig, er det naturligvis dit ansvar at vedligeholde den, herunder plugins, backups mv.

Pris: kr. 29.600,-

Alle priser er excl. moms og eventuelle rejseomkostninger.

Prisen er baseret på en forside med slideshow samt 4 undersider. Har du andre ønsker, så regner vi gerne en pris ud til dig.

Er der andet vi kan hjælpe dig med? Se nogle af vores andre grafiske ydelser her!

GULD-opsætningen, kort fortalt:

 • Vi mødes og afklarer dine behov og ønsker.
 • Vi udarbejder en mini-designmanual.
 • Vi udarbejder et logo.
 • Vi udarbejdet et visitkort.
 • Vi udvælger en passende WordPress skabelon.
 • Vi afholder et opdateringsmøde.
 • Vi opsætter menustruktur og grundsider.
 • Vi fylder indhold på sider samt tilretter billeder.
 • Vi tilretter siden efter din korrektur.
 • Vi læser let korrektur på dine tekster.
 • Vi afholder et afsluttende møde.
 • Du undervises 1 time i at vedligeholde siden.
 • Du introduceres til SEO optimering af din side.
 • Siden er nu køreklar, hvorefter du får 14 dages E-mail / Skype support.

GULD-opsætningen for dig, der ønsker en professionel grafisk stil, lige fra visitkort til hjemmeside. Du har allerede (eller er ved at opstarte) en virksomhed og har nok at se til med virksomhedens kernekompetencer, hvorfor du ønsker professionel hjælp til såvel at få udarbejdet logo, visitkort og hjemmeside som til at fremtidssikre en rød tråd i din grafik. Du ved godt, hvor du vil hen og, hvad du vil udtrykke – men ikke helt, hvilke farver og fonte du skal bruge for at opnå en rød tråd i din grafik – både den analoge og digitale. Derudover vil du gerne lære lidt om at SEO-optimere din side for bedst mulig promovering af din hjemmeside på nettet.

Hvad er WordPress?

WordPress er et gratis system, du kan bruge til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside med. Det er meget brugervenligt og det er nemt for dig at opdatere din egen hjemmeside.

WordPress arbejder efter skabeloner (Themes). At sætte en WordPress skabelon op kan tage rigtig lang tid. Fra du køber en fed skabelon, der lige nøjagtigt har de features og det udseende du kan lide, til den faktisk er sat op, er der et stykke vej. Demo-versionen af en skabelon er blot et udtryk for muligheder i skabelonen, den ser IKKE sådan ud, når du installerer den …

… DERIMOD er det at vedligeholde en WordPress side med tekst og billeder MEGET brugervenligt og nemt, med et fantastisk resultat. Det er derfor vi bruger WordPress i vores hjemmeside-løsninger

Skriv til Grafisk Førstehjælp