logo-mini

Hvem er vi?

1+1 giver langt mere end 2

Vi er begge selvstændige med mange års erfaring indenfor grafisk design, web og iværksætteri. Vores styrke ligger i vores forskellighed. Derfor bør du vælge Grafisk Førstehjælp til din næste opgave.

Kontakt os på: hej@grafiskfoerstehjaelp.dk

Lene-SchødtLene Schødt

+45 20 21 99 88
etellerandet.com

Jeg er uddannet produktdesigner fra Arkitektskolen i Århus i 2010 og har derudover en grafisk baggrund. Jeg laver både  grafisk- og produkt design, og elsker designprocessen, hvor kundens behov afklares og udvikles til et skræddersyet produkt. Jeg er Adobe Certified Instructor i flere af programmerne.

Jeg er designeren i vores team og drives af at tænke anderledes og søge i afkrogene, for at finde ind til kernen. Jeg trives både med at udtænke det store koncept samt med at arbejde helt ned i detaljen – gerne med et tvist eller et strejf af humor.

LinkedIn

Dorte Klemensen

+45 23 26 09 25
grafiskundervisningsbureau.dk

Jeg er uddannet grafisk designer fra Design Seminaret i Højer i 1996. Herefter var jeg 5 år på reklamebureau i Aarhus. Omkring år 2000 skiftede jeg branche og begyndte at undervise i mine yndlings-Adobe-programmer. I 2009 startede jeg Grafisk Undervisningsbureau, hvor jeg underviser i de grafiske programmer fra Adobe, samt WordPress og Mailchimp. Jeg er Adobe Certified Instructor.

Jeg er teknikeren i vores team, for jeg elsker udfordringerne ved hjemmesidedesignet og bliver ved, til det fungerer perfekt.

LinkedIn