logo-mini

Kurser

Forskellige mennesker har forskellige behov. Nogle vil helst på kursus om dagen, hvor de er mest friske, andre har det omvendt eller har først tid om aftenen. Vi tilbyder begge dele og laver også skræddersyede kurser til dig eller din virksomhed, hvor helt specielle og smalle problemstillinger behandles.

Vores kurser henvender sig typisk til ansatte og studerende, der har et brændende ønske om at forbedre sine kompetencer og dygtiggøre sig i forhold til sit nuværende eller kommende job. Niveau og tempo er sat derefter, men vi er der for at hjælpe dig!

Klik på de enkelte programmer herunder og læs mere om, hvad vi kan tilbyde 🙂 Vi elsker at lære dig noget, du virkelig kan bruge til noget!

Photoshop

Kontakt os, hvis du er interesseret, på hej@grafiskførstehjælp.dk 🙂

Kontakt os, hvis du er interesseret, på hej@grafiskførstehjælp.dk 🙂

Kontakt os, hvis du er interesseret, på hej@grafiskførstehjælp.dk 🙂

Praktiske oplysninger

Computer og programmer

Vær opmærksom på, at du skal medbringe din egen computer med programmerne installeret (Adobe-programmerne på engelsk – er du i tvivl, så skriv, så sender vi en tutorial).

Øvelse er nødvendigt – og gør mester

Uanset, om du skal på kursus dag eller aften skal du planlægge at øve dig efter endt undervisning. Vi foreslår, at du lægger 15-20 minutters øvelser ind HVER dag – morgen eller aften – så du opnår en betryggende rutine i programmerne og ikke glemmer det, du har lært.

Forplejning

Vi sørger for kaffe, te og frisk vand. Har du brug for noget derudover, er du velkommen til at medbringe det.