logo-mini

Sølv

SØLV-opsætning af WordPress hjemmeside – vi gør det hele!

Vil du gerne have din egen professionelle hjemmeside? Men har du for travlt til selv at få siden op at køre? Og ved du, hvad du gerne vil udtrykke men ikke helt, hvordan du underbygger det grafisk?

Vi hjælper dig. Vi foreslår, at du får opsat WordPress-hjemmeside, som er et super nem at vedligeholde. Vi laver alt forarbejdet og lærer dig, hvordan du selv kommer videre, så du kan opdatere og vedligeholde din hjemmeside, når du har behov for det. Du skal bare have købt eller lagt dit domæne hos en udbyder, der understøtter WordPress (f.eks. UnoEuro) – vi hjælper dig gerne. Men allerførst udarbejder vi – ud fra det, du gerne vil udtrykke – en mini-designmanual, så farver og fonte er på plads, både til hjemmesiden men også til dine fremtidige grafiske udgivelser.

DU FÅR FØLGENDE:
Udarbejdelse af Grafisk koncept – mini design manual:

Vi finder frem til det grafiske udtryk, din hjemmeside skal have – heriblandt brug af farver, fonte og stemning – mini design manual.

Udvælgelse af WordPress skabelon:

Ud fra dine ønsker og behov finder vi en WordPress skabelon. Vi installerer og implementerer skabelonen på din side for dig.

Opsætning af grundsider:

Vi sætter grundsider og menu op på din hjemmeside efter et sitemap (en oversigt over menustrukturen på siden), du udarbejder under vejledning af os. Vi installerer og indstiller de plugins (små ekstra funktioner, som f.eks. tilmeldingsblanketter, SEO osv.), du har behov for.

Indhold på dine sider:

Vi fylder dit indhold på siderne og tilretter billeder og grafik, så de passer i størrelsen til siden. Du leverer klar tekst, grafik og billeder til os. Siden leveres køreklar til dig.

1 times WordPress introduktion, hvor du lærer at opdatere og vedligeholde din hjemmeside:

Vi lærer dig, hvordan du indsætter tekster og billeder på dine sider. Hvordan du opdaterer din menu og vedligeholder din blog. Herfra er det bare at komme i gang med at fylde indhold på din nye hjemmeside – det er RET nemt, når siden først er sat op!

1 times SEO introduktion, hvor du lærer lidt om SEO optimering af dine side:

Her lærer vi dig, hvordan du bruger søgemaskineoptimering og statistikker på din hjemmeside. Efter dette er du helt klar til selv at fylde indhold på din side løbende. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos os. Skal den foregå hos dig, faktureres du for kørsel efter statens takster.

14 dages Skype / e-mail-support:

Vi står gerne til disposition de første 14 dage på Skype eller e-mail, HVIS du skulle støde på et problem med vedligeholdelse af din nye hjemmeside.

Du leverer selv:

tekst, billeder og grafik til siden og betaler selv for WordPress-skabelon, web-hotel og eventuelle plug-ins. Prisen er inklusiv 1 korrekturgang. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos os. Skal den foregå hos dig, faktureres du for kørsel efter statens takster. Efter siden er leveret færdig til dig, er det naturligvis dit ansvar at vedligeholde den, herunder plugins, backups mv.

Pris: kr. 19.600,-

Alle priser er excl. moms og eventuelle rejseomkostninger.

Prisen er baseret på en forside med slideshow samt 4 undersider. Har du andre ønsker, så regner vi gerne en pris ud til dig.

Mangler du også logo og visitkort? Så tjek vores Guld-pakke ud!

SØLV-opsætningen, kort fortalt:

  • Vi mødes og afklarer dine behov og ønsker.
  • Vi udarbejder en mini-designmanual.
  • Vi udvælger en passende WordPress skabelon.
  • Vi opsætter menustruktur og grundsider.
  • Vi fylder indhold på sider samt tilretter billeder.
  • Vi tilretter siden efter din korrektur.
  • Du undervises 1 time i at vedligeholde siden.
  • Du introduceres til SEO optimering af din side.
  • Siden er nu køreklar, hvorefter du får 14 dages E-mail / Skype support.

SØLV-opsætningen for dig, der ønsker en professionel hjemmeside, som du sagtens selv kan vedligeholde, men ikke har tid, lyst, mulighed eller de nødvendige kompetencer til at sætte den op og få den til at køre. Du ved godt, hvor du vil hen og, hvad du vil udtrykke men ikke helt, hvilke farver og fonte, du skal bruge for at udtrykke det, så du får en rød tråd i din grafik – både den analoge og digitale. Derudover vil du gerne lære lidt om at SEO-optimere din side for bedst mulig promovering af din hjemmeside på nettet.

Hvad er WordPress?

WordPress er et gratis system, du kan bruge til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside med. Det er meget brugervenligt og det er nemt for dig at opdatere din egen hjemmeside.

WordPress arbejder efter skabeloner (Themes). At sætte en WordPress skabelon op kan tage rigtig lang tid. Fra du køber en fed skabelon, der lige nøjagtigt har de features og det udseende du kan lide, til den faktisk er sat op, er der et stykke vej. Demo-versionen af en skabelon er blot et udtryk for muligheder i skabelonen, den ser IKKE sådan ud, når du installerer den …

… DERIMOD er det at vedligeholde en WordPress side med tekst og billeder MEGET brugervenligt og nemt, med et fantastisk resultat. Det er derfor vi bruger WordPress i vores hjemmeside-løsninger

Skriv til Grafisk Førstehjælp